Bursaspor – Antalyaspor maçını izle dinle goller özet video 3 nisan

Turkcell Süper Lig’de 28.hafta mücadelesinde lider Bursaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Orkun Aktaş yapacak. 4. hakem ise Fethi Serkan Koçak.
Saat 19:00′da Lig Tv’den naklen yayınlanacak .
LİDER FARKI KORUMAK İSTİYOR
Süper Lig’de geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a yenilen Bursaspor bu hafta taraftarı önünde mutlak 3 puan hedefiyle maça çıkacak. Yeşil-beyazlı takım şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek için bu maçı kazanarak rakipleriyle arasındaki puan farkını korumak istiyor. Ev sahibinde sarı kart cezalısı olan Turgay Bahadır bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
ANTALYASPOR’DA YALÇIN CEZALI
Son iki maçından yalnızca 1 puan alabilen Antalyaspor lider karşısında puan ya da puanlar alarak moral bulmak istiyor. Düşme korkusu yaşamayan kırmızı-beyazlı takımda Necati Ateş ve Veysel Cihan’ın yüksek formu teknik direktör Mehmet Özdilek’in en büyük kozu olacak.
Konuk Antalyaspor’da Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören savunma oyuncusu Yalçın Ayhan, iki maç ceza aldığı bu zorlu karşılaşmada görev yapamayacak.
MUHTEMEL 11′LER
BURSASPOR
Ivankov
Ali Tandoğan
Ömer
İbrahim
Mustafa
Volkan Şen
Hüseyin
Ergic
Ozan İpek
Batalla (Iglesias)
Sercan
ANTALYASPOR
Ömer
Erhan Güven
Orhan Ak
Şenol
Jedinak
Batak
Sedat
Ali Zitouni
Tita
Veysel
Necati
STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 19:00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig Tv

0 Response to "Bursaspor – Antalyaspor maçını izle dinle goller özet video 3 nisan"

Yorum Gönder

Powered by Blogger